dimecres, 29 de novembre de 2017

SEGONA EDICIÓ CAMPIONAT INTERSALVAMENT A SABADELL

Dimecres, pel matí, d'hora, molt d'hora! Agafem el bus perquè avui tenim una jornada especial... II INTERSALVAMENT!! Recordo la primera edició amb orgull. En Toni Muné va organitzar, juntament amb la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme, una jornada de competició entre diferents centres de Catalunya que imparteixen aquesta formació a Roses. Una senyora organització, on s'havia de programar els horaris, les proves, els espais, els participants...tot un mal de cap. El resultat: UN ÈXIT. I avui anem a viure la segona edició organitzada pel l'Institut Agustí Serra.

Després d'un viatge de dues hores i mitja, arribem tard a la presentació. Però ja es veu una grandíssima participació d'alumnes i d'instituts. Tot pinta que serà una gran jornada. Instal·lacions espectaculars al Club Natació Sabadell.

Sembla que els nois i noia (només n'ha vingut una) estan una mica nerviosos i no és d'estranyar, hi ha molts participants i fan pinta de nadadors/es o waterpolistes... Comença la competició i, efectivament, el nivell és alt! Anem veient com van les coses, però els ànims i les conyes sembla que no decauen, així que si en podem treure un dia alegre ja serà molt.

Acabem la jornada amb ganes de marxar, però amb bon ambient i bona experiència. Ja sabem com és una competició de salvament i socorrisme i com ens hem de preparar per fer un bon paper...

Felicitats a tots per la participació i el bon ambient!!!!


Roger.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada